Prijavi se na ICT Akademiju!

ICT Akademija pet je dana interaktivnih radionica, učenja i dijeljenja iskustva eksperata. Održava se u online obliku, od ponedjeljka, 8.11., do petka, 12.11.2021.  Namijenjena je svim studentima koje pokreće znatiželja, žele učiti i razvijati se te tako tako napraviti onaj “extra mile” na putu do svog prvog posla. Onaj dodatan korak koji može učiniti veliku razliku. Jer na ovim predavanjima, osim znanja, možeš steći i praktično iskustvo poput pisanja životopisa, kreiranja strategije za društvene mreže, uvođenja agilnog načina rada u svakodnevicu, ali i kako full stack web ili mobilne aplikacije kreiraju oni kojima je to svakodnevni posao te kako Big data science izgleda u telekom korporaciji poput Hrvatskog Telekoma.

Svoje mjesto na predavanjima možeš osigurat isključivo prijavom. Prijave su otvorene do 5.11. ili do popunjenja slobodnih mjesta, a više detalja saznat ćeš klikom na LINK. 😊

Prijavi se. Inspiriraj. Nauči. I koristi vještine budućnosti.

Predavanja ICT Akademije.

 

1.            Career talk.

  • Iva Plazonić, Recruitment and Selection Group Leader
  • Klara Dragišić: Recruitment and Selection Expert
  • Ana Dasović: Employee Development Expert

Traženje posla. Kako se uopće traži posao? Savjeti za situacije kada nemaš praktičnog iskustva za svoj dream job. Radionica pisanja CV-a. Što te može istaknuti u masi? Kada i koliko unijeti sebe u životopis? Tips&tricks za razgovor za posao.

2.            Software development.

  • Luka Samaržija, Head of R&D, Architecture & Integration
  • Igor Rumiha, R&D Technical Lead

Građevni blokovi i razvoj full stack web ili mobilne aplikacije (baze podataka, backend i frontend programiranje, povezivanje aplikacija). Kako raditi (funkcionalno) s više desetaka programera na istom programskom kodu (Git, branch, merge request, code review. Continuous Integration i Continuous Deployment).

3.            Big Data Analytics.

  • Marko Pavišić, Data Scientist

 Data science pristupi i strategije u HT-u (primjena podatkovne znanosti u telekomunikacijama, područja te strojno učenje vs. ekspertni modeli). Big data (tehnologije i infrastrukture, izgradnja ML pipeline-a). Tips & tricks u Sparku (workshop).

4.            Agile way of work.

•             Dijana Sušac, Tribe scrum master

Na konkretnom primjeru vidjet ćete i naučiti što znači raditi agilno u velikoj telekom kompaniji, u malom restoranu  i u svakodnevnom životu u kojem od moje agilnost profitira work-life balans.

5.            Digital Marketing.

  • Mateja Rojko, Digital Marketing Expert
  • Tihana Sedlar, Marketing Strategy and Planning Expert
  • Ivana Postružin, Digital Marketing Expert

 Zašto je digitalni marketing bitan za sve. Društvene mreže kao digitalni kanali; izrada strategije, tips&tricks, primjeri dobre prakse. Oglašavanje na digitalnim kanalima; metrike, newsletter, medijski zakup, oglašavanje u aplikaciji, SEO.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.