Prijavite se na program praksi Ekoship Spring edition

Mjesto rada: Varaždin/Zagreb

Vrsta zaposlenja / koji profil kandidata tražite – studentska praksa/studentski posao  – studenti s vlastitim ugovorom, prednost imaju završne godine fakulteta zbog kasnije lakše mogućnosti ostanka rada preko studentskog ugovora ili zaposlenja

Način rada – fleksibilno radno vrijeme

Opis posla

Prakse su različite, ono što ih povezuje je sljedeće: Velik dio zaposlenika startao je karijeru u Ekobitu kroz studentsku praksu ili posao.  Bez obzira jesi li u prolazu i tražiš samo više iskustva putem prakse, ili razmišljaš dugoročnije i želiš se zaposliti već kao student(ica) – ima mjesta za sve. Traže praktikante na dva projekta – švicarski IoT i serverless computing projekt za automatizaciju poslovnih zgrada te belgijska web i mobilna aplikacija za telemedicinu koja se bazira na augmented reality. Ukratko, različite, ali jednako interesantne edukativne opcije.

Praksa traje 4 tjedna tokom kojih ćeš upoznati Ekobit ekipu i uz mentora od prvog dana radit na konkretnom projektu sa stvarnim klijentom. Termin održavanja prakse dogovaraju s obzirom na tvoje i njihove obaveze – ožujak, travanj ili svibanj (imajući na umu blagdane). Rok za prijavu je ponedjeljak, 22. veljače 2020. godine!

Ako ti se kod njih svidi, a imaju mjesta i mogućnosti za nastavak suradnje, otvara se prostor za razvoj kroz posao stalnog studenta.

 

Uvjeti prijave na natječaj

Želja za učenjem i komunikativnost su nam apsolutni must have, kao i C#, .NET Core, Angular, JavaScript, HTML i CSS znanje na osnovnoj razini. Ako se u tvom stacku nalazi i Android, to je veliki plus za projekt telemedicine, a Azure za projekt poslovnih zgrada. Ostalo ćeš sigurno poloviti putem 🙂
Očekuje se interakcija s mentorom i drugim developerima na dnevnoj bazi, proaktivnost u postavljanju pitanja, ali i određena samostalnost u radu. Studente i studentice će s veseljem prihvatiti kao punopravne članove tima te isto očekuju i s druge strane. Odgovornosti na praksi možeš koordinirati s obavezama na fakultetu, pri čemu prosječno očekuju minimalno 2 radna dana tjedno.

Što nude kandidatima

Mogućnost učenja, usavršavanja, mentorstva,napretka u skladu s rezultatima, povećanje plaće s rezultatima i trudom, stalno zaposlenje, rad s novim tehnologijama, rad u mladom timu stručnjaka.

Način i rok prijave, prijava putem linka.

  • Rok za prijavu 22.02.2021.

Povezane Novosti

Budi uvijek u toku.
Informiraj se.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.