Sudjeluj na IT Professionalism Conference 2021!

IT Professionalism Europe (ITPE), eSkills Malta Foundation i Iris Digital Skills And Jobs Coalition pozivaju vas na IT Professionalism Conference 2021 koja će se održati od 20. do 22. travnja 2021. godine!

Konferencija će obuhvatiti širok raspon tema važnih za mlade, iskusne IT stručnjake i praktičare, predstaviti mnogobrojne europske inicijative, ideje i projekte koji se odnose na razvoj digitalnih tehnologija i usredotočiti na temu što unači postati IT stručnjak uz poseban fokus na mlade ljude koji se pripremaju za IT karijeru.

  • 20. travnja – „The Challenge of Professionalism in Europe and Beyond“

Panel rasprava na kojoj će sudjelovati govornici iz različitih dijelova svijeta o najnovijim politikama EU-a u vezi s IT profesionalizmom.

  • 21. travnja – „IT Professionalism in Practice“

Panelica koja će se fokusirati na rješavanje vještina koje nedostaju u sekoru razvoja softvera i blockchaina.

  • 22. travnja – „Becoming an IT Professional“

Treći dan konferencije obuhvatit će panel raspravu IT stručnjaka i mladih osoba koji su nedavno započeli svoju IT karijeru. Kasnije tijekom dana doc.dr.sc. Katarina Pažur Aničić održat će „CV kliniku“ putem koje će sudionici imati priliku tijekom događaja dobiti povratne informacije na svoje životopise i motivacijska pisma!

Životopisi i motivacijska pisma moraju biti na engleskom jeziku, a ukoliko želite da baš vaši dokumenti budu anonimno obuhvaćeni ovim događajem javite nam se mailom na cpsrk@foi.unizg.hr.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.