Sudjeluj na Techpark online radionicama!

Tehnološki park Varaždin kao partner sudjeluje u realizaciji EU projekta pod nazivom „International Technology Transfer Academy“ (ITTA). U projekt su uključeni i predstavnici poduzetničkih potpornih institucija iz još četiri zemlje: Bugarska, Poljska, Slovenija i Turska.

Cilj projekta jest razmjena znanja i iskustva kroz provođenje zanimljivih edukacija, a sve u svrhu razvijanja poduzetničkih vještina i kompetencija mladih osoba.

Kao partner, jedna od zadaća jest organizacija četiri nacionalne radionice vezano za tematiku: Pitching-a, Negotiation skills, HRM i Marketingčiji su predavači i sadržaj detaljnije opisani u PDF dokumentu koji se nalazi u prilogu ovog maila.

Predavači dolaze isključivo iz realnog sektora te im je osnovni cilj polaznicima prikazati svakodnevno i realno stanje na tržišu s kojim se oni sami svakodnevno susreću i prenijeti “tips and tricks” kako postići vlastiti poslovni uspjeh.

Maksimalan broj sudionika po radionici je 15, a link na koji se sudionici mogu prijaviti za sudjelovanje na pojedinoj radionici nalazi se ovdje.

Popis radionica pogledajte ovdje.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.