Zgrabi stipendiju Hrvatske Lutrije u iznosu od 2.500 kuna!

HRVATSKA LUTRIJA d.o.o., Zagreb, Ulica grada Vukovara 72, OIB – 27905228158, (u daljnjem tekstu: Organizator) u suradnji s  Fakultetom Elektrotehnike i Računarstva (u daljnjem tekstu FER), Prirodoslovno-matematičkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu (u daljnjem tekstu PMF), Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu (u daljnjem tekstu FOI), Visokim učilištem Algebra (u daljnjem tekstu Algebra) i Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (u daljnjem tekstu FPZ) objavljuje

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA

U IZNOSU OD 2.500,00 KUNA MJESEČNO

PRAVO SUDJELOVANJA  

Pravo sudjelovanja na natječaju ima student 3. i 4. godine studija FER-a, PMF-a, FOI-a, Algebre i FPZ-a pod sljedećim uvjetima:

  • Da je redoviti student 3. ili 4. godine studija
  • Da nije korisnik stipendije s obvezom zasnivanja radnog odnosa nakon završetka studija

UVJETI NATJEČAJA

Kandidat treba uz prijavu za stipendiju predati svoj osobni rad na temu: „Geolokacije prodajnih mjesta“  Prijava se može poslati poštom na adresu Ulica grada Vukovara 72, 10 000 Zagreb ili elektroničkom poštom na e-mail adresu stipendije@lutrija.hr

Prilikom prijave potrebno je navesti kontakt podatke (ime, prezime, broj telefona, adresa, e-mail), a odabrani će sudionici dobiti priliku predstaviti svoje radove pred Stručnim Povjerenstvom.

Za detaljnije upute i podršku zainteresirani studenti mogu se obratiti na e-mail: stipendije@lutrija.hr

VAŽNO! Prijavljeni rad mora biti vlasništvo kandidata koji sudjeluje na natječaju, a kandidat jamči da ima sva prava na isti. Nije dopušteno prijavljivati radove objavljene u knjigama, tiskovinama ili internetu čiji autor nije kandidat na ovom natječaju.

ODABIR NAJBOLJIH RADOVA

Stručno povjerenstvo, sastavljeno od zaposlenika Hrvatske Lutrije d.o.o. odabrat će do 3 najbolja rada.

UPUTE O IZRADI RADA-GEOLOKACIJA PRODAJNIH MJESTA:

  • Kreirati android aplikaciju za terenske djelatnike Hrvatske Lutrije u koju se jednostavno unose geolokacije prodajnih mjesta Hrvatske Lutrije i konkurenata korištenjem lokacije mobilnog uređaja.
  • Aplikacija treba podržavati podjelu pri unosu na kladionicu i casino, te na prodajno mjesto i samostojeći aparat (kladomat) ili automat.
  • Podatke o lokacijama i informacije o prodajnom mjestu potrebno je pohraniti na mobilnom uređaju u csv formatu.
  • Korisniku omogućiti prikaz karte Republike Hrvatske s već označenim lokacijama prodajnih mjesta.
  • Konačni cilj je imati mapu RH (Republike Hrvatske) na kojoj se jasno vidi raspored unesenih prodajnih mjesta + prodajnih mjesta Hrvatske Lutrije i konkurentnih tvrtki.

 

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj je otvoren do 30.09.2021.g., a kandidat/i čiji rad/ovi budu ocijenjeni najboljima bit će nagrađeni:

 

STIPENDIJOM U IZNOSU OD 2.500,00 KUNA MJESEČNO

Hrvatska Lutrija d.o.o. (dalje: Organizator) će kandidatu/ima koji na natječaju osvoji/e stipendiju ponuditi Ugovor o stipendiranju s važenjem do završetka studija. Potpisivanjem Ugovora o stipendiranju Organizator se obvezuje da će svakog 15. dana u mjesecu (tokom cijele akademske godine) isplaćivati studentu stipendiju u iznosu do 2.500,00 kuna i to do kraja diplomskog studija, uz uvjet redovnog polaganja ispita. Uz navedeno Organizator se obvezuje da će nakon diplomskog studija dobitniku stipendije ponuditi posao u Hrvatskoj Lutriji d.o.o. adekvatan njegovoj stručnoj spremi, a potpisivanjem Ugovora o stipendiranju stipendist se obvezuje da će u radnom odnosu s Organizatorom ostati najmanje onoliko dugo koliko je bio stipendiran.

OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika bit će objavljena 10.10.2021. na web stranici Karijera | Lutrija (talentlyft.com)

Sudjelovanjem na natječaju kandidati daju svoj pristanak na javnu objavu imena stipendista.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.