[odgođeno] Prijavi se na Startup akademiju!

Želiš razviti uspješan projekt za studentsko natjecanje? Pri završetku si studiranja, ali nisi siguran kako realizirati postojeću ideju u uspješan posao i koje pogodnosti ti se nude prilikom otvaranja vlastitog biznisa? Freelancer si, ali želiš saznati koja je razlika između j.d.o.o. i paušalnog obrta? Imaš dovoljno tehničkog znanja, ali ne znaš kome prezentirati svoju ideju i ostvariti potencijalne investicije? POŽURI i rezerviraj svoje mjesto za Startup akademiju FOI-ja te uz primjere stručnjaka iz prakse, kroz 5 radionica, saznaj što je sve potrebno za uspješan poduzetnički pothvat!

Ovladajte poduzetničkim vještinama, predstavite studentski projekt na natjecanju, upoznajte pogodnosti koje vam se nude na tržištu rada, razmijenite iskustva s uspješnim FOI-jevcima i steknite nova poznanstva uz pomoć STARTUP AKADEMIJE Fakulteta organizacije i informatike i Tehnološkog parka Varaždin!

Startup akademija namijenjena je svim studentima FOI-ja koji bi htjeli steći dodatna saznanja iz svijeta poduzetništva ili koji žele razraditi svoje studentske ideje u uspješan projekt ili posao te pritom ostvariti podršku za otvaranje vlastitog biznisa.

Akademija je zamišljena kao besplatna edukacija od 5 radionica u trajanju od 3 sata, koja će se održati od 5. do 9. srpnja 2021. godine u novouređenim prostorima Tehnološkog parka Varaždin (Zagrebačka ul. 89).

Polaznici Startup akademije, uz primjere stručnjaka iz prakse, imat će naučiti osnove poduzetništva te steći vještine i znanja potrebna za uspješno poslovanje kroz sljedeće radionice:

 • Ponedjeljak
  Kako uobličiti ideju i Stvaranje poslovnog modela – teorijski dio oko postupka formuliranja ideje (kako stvoriti BMC)
   
 • Utorak
  Kako uobličiti poslovnu ideju (PITCH) – Pitch Model Canvas
   
 • Srijeda
  Pokretanje posla – pravni i financijski okviri – odabir ispravnog pravnog oblika za startup
   
 • Četvrtak
  Promocija i marketing – marketinški plan, fokus na odabrane kupce i maksimalno korištenje promotivnih  kanala
   
 • Petak
  Alternativni izvori financiranja i kreativno korištenje tehnologije (3D printanje) – crowdfunding i 3D printanje
   

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.