Razvij dodatne vještine i pripremi se za zaposlenje! Prijavi se za online aktivnosti "Karijernog lipnja"

Aktivnosti u sklopu novog karijernog ciklusa “Karijerni lipanj” održavat će se online putem s ciljem razvoja dodatnih vještina i pripreme studenata FOI-ja za zaposlenje.

Aktivnosti će se održavati u sljedećim terminima:

  • 4. lipnja, 12:00 – 13:00: Digitalna Karijera u doba krize: FOI Edition

Netokracija i Business Club @ FOI organiziraju meetup koji će koncentrirati na budućnost informatičke karijere u doba korona krize, uz kratko uvodno predavanje i panel raspravu stručnjaka iz uspješnih IT kompanija. Na meetup se prijavljujete putem forme.

  • 9. lipnja, 12:30 – 14:00: Popij kavu s curama iz računovodstva

Panel diskusija s FOI alumnicama na radnom mjestu u računovodstvu. Ova aktivnost namijenjena je posebno studenticama i studentima Ekonomike poduzetništva. Prijave traju do ponedjeljka, 8. lipnja, do kraja dana.

  • 18. lipnja, 12:30 – 14:00: Tips and Tricks od HR-ovaca

Panel diskusija s zaposlenicama u HR odjelu. Prijave traju do srijede, 17. lipnja, do kraja dana.

Prijavi se za sudjelovanje

Napomena: Moguće je sudjelovati na svim aktivnostima ili odabrati pojedinačnu, a detaljnije informacije i link za online sudjelovanje na aktivnostima povratno ćete zaprimiti e-mailom prije svake aktivnosti.

“Karijerni lipanj” dio je ciklusa online aktivnosti u okviru projekta “Study4Career: Razvoj cjelovite podrške ranom razvoju karijera studenata Fakulteta organizacije i informatike”, u kojem su planirane mnogobrojne aktivnosti za studente, a uključuju karijerne i akademske radionice.

 

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.