Zašto je potrebna dobra poslovna analiza za uspješan projekt?

Branimir Miletić, predsjednik i jedan od osnivača Udruge poslovnih analitičara Hrvatske (CROBA), magistar ekonomije i poslovne administracije, poslovni je analitičar, vođa timova i voditelj projekata poduzeća TIS sa preko 10 godina profesionalnog iskustva u upravljanju IT projektima u top 3 bankarske institucije u Hrvatskoj. Radeći s programerima i razvojnim timovima stekao je preko 7 godina iskustva u vođenju timova. Stručnjak je sa širokim okvirom kompetencija, prepoznat kao mentor i učitelj koji potiče na inovativnost i promjene!

Opis predavanja

Jeste li znali da se samo 16% projekata završi u zadanom vremenu i budžetu? Da prosječni projekt premaši planirano vrijeme trajanja za 120%? Da oko 52% projekata na kraju košta 189% više od originalne procjene, a oko 30% projekata se otkaže prije završetka?….U tipičnom projektu najmanje truda se uloži u analizu zahtjeva, a upravo tu se javlja najviše grešaka i ti ispravci su najskuplji.

Da do svega navedenoga ne bi dolazilo ili da dolazi u puno manjoj mjeri potrebno je odraditi kvalitetnu poslovnu analizu.

Na tržištu kronično nedostaje poslovnih analitičara, a ovo predavanje pružit će vam uvod u poslovnu analizu te u zadatke, znanja i vještine koje svaki poslovni analitičar treba posjedovati.

Također upoznati ćete se sa Udrugom poslovnih analitičara Hrvatske (CROBA), motivacijom koja je stajala iza osnivanja CROBA-e te aktivnostima CROBA-e.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente, a održat će se u ponedjeljak, 23. studenoga 2020. godine, od 13:15 do 14:30 sati putem Zoom sustava za video konferencije na poveznici!

Povezane Novosti

Budi uvijek u toku.
Informiraj se.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.