Poziv studentima na virtualni Erasmus+ info dan

U petak, 28. siječnja 2022. godine održat će se 6. Erasmus+ info dan na Fakultetu organizacije i informatike. Kao i prošle godine, Erasmus+ info dan biti će održan virtualno, putem BBB platforme. Na Erasmus+ info danu studenti će imati prilike dobiti informacije o mogućnostima koje Erasmus+ program nudi, kako se prijaviti te čuti iskustva studenata iz prve ruke. 

Drage studentice i studenti FOI-ja,

ovim putem vas pozivamo na ERASMUS+ INFO DAN pod nazivom „(EX)CHANGE YOUR LIFE WITH ERASMUS+“  koji će se održati virtualno, u petak 28. siječnja 2022. godine s početkom u 13:00 sati putem BBB-a (predviđeno trajanje je oko dva sata).

Poveznica na BBB

Erasmus+ info dan namijenjen je svim studentima FOI-ja preddiplomskih i diplomskih studija informatike i Ekonomike poduzetništva te stručnog studija Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP). Cilj Erasmus+ info dana je upoznati studente s Erasmus+ programom, procedurom prijave na natječaj, planiranjem semestra na razmjeni, sveučilištima na koja se može ići te im pomoći uz ‘tips & tricks’. Osim toga, naši bivši i trenutni Erasmus studenti podijelit će svoja iskustva sa sudionicima.

Na Erasmus+ info dan će se moći priključiti svi zainteresirani studenti, a ukoliko želite iskazati interes za sudjelovanjem, poželjno je da ispunite Google obrazac

ONLINE KONZULTACIJE

Individualne online konzultacije

Studente koje zanima više informacija i razmišljaju o odlasku na Erasmus, mogu s Uredom za međunarodnu suradnju dogovoriti individualne konzultacije. Potrebno je poslati e-mail na international@foi.unizg.hr kako bismo dogovorili termin.

Grupne online konzultacije

Nakon održavanja Erasmus+ info dana i otvaranja Natječaja, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja organizirat će grupne online konzultacije za studente koji su zainteresirani za Erasmus+ razmjenu. Grupne konzultacije će se održavati putem BBB-a u nekoliko termina, ovisno o interesu.

Prije konzultacija poželjno je da studenti pročitaju osnovne informacije o Erasmus+ razmjeni.

Spoji se, informiraj i postani Erasmus student!

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

international@foi.unizg.hr

+385 42 390 826

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.