Studenti FOI-ja u posjeti partnerskim poduzećima i Tehnološkom parku Varaždin

Studenti Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI), koji studiraju na 3. godini preddiplomskog studija Informacijski i poslovni sustavi u srijedu, 19. siječnja i u petak, 21. siječnja su posjetili partnerska poduzeća CROZ, Northwest Agency, Infinum te Tehnološki park Varaždin (TPV).

POSJET KAO REZULTAT MENTORIRANJA STUDENATA

Posjeta poduzećima i Tehnološkom parku, u kojoj je sudjelovalo 45 studenata, realizirana je kao rezultat provedbe modela učenja temeljenog na radu (work based learning) koji se provodi u okviru projekta Study4Career na predmetu Upravljanje informatičkim uslugama (UIU).

Studenti su, tijekom zimskog semestra, uz pomoć i podršku mentora iz poduzeća radili na svojim prototipima, a završna rješenja izložili su prilikom ove posjete. Nakon prezentacije i povratnih komentara koje su dobili od svojih mentora, studenti su se imali prilike upoznati s djelovanjem poduzeća, njihovim svakodnevnim aktivnostima, upoznati njihov radni prostor te Makerspace TPV-a.

Uz CROZ, Northwest Agency i Infinum, u provedbi modela učenja kroz rad na predmetu Upravljanje informatičkim uslugama (UIU) sudjelovali su i mentori tvrtke SPECK kojima su studenti svoje završne projekte izložili u četvrtak, 20. siječnja 2022. godine.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.